Zoeken naar professionele opleidingen

professionele opleidingen
HEEL communicatietrainingen voor persoonlijke en professionele groei.
Manda: Veel" inzicht gekregen hoe communicatie kan verlopen, tips en zelfinzicht." Communicatietrainingen Heel communicatietrainingen. Maud: Mooi" praktische voorbeelden, balans theorie en praktijk is goed." Communicatietrainingen Heel communicatietrainingen. LAAT EEN REVIEW ACHTER. HEEL communicatietrainingen werkt volgens de volgende kernwaarden.: We richten ons op het belang van de deelnemer vanuit veiligheid, vertrouwen, transparantie en respect. Onze aandacht gaat uit naar de eigenheid van de deelnemers en hun ontwikkeling van autonomie. Het gaat bij ons vooral om de persoonlijke ontmoeting met ruimte voor persoonlijke aandacht. Vanuit nieuwsgierigheid en zonder oordeel. Professioneel en praktijkgericht. De ontwikkeling van de deelnemers staat centraal. We geven hen handvatten om hun persoonlijke kwaliteiten optimaal te benutten. We gaan uit van positiviteit en kijken in eerste instantie vooral naar wat er al wel is en bouwen van daar uit verder. Lees als je hier meer over wilt weten ons blog over positief denken. Onze begeleiding is ambachtelijk en daarom altijd maatwerk! We zien onze begeleiding als een ambacht. Elke training of coachtraject is daarom ook anders omdat niemand hetzelfde is.
Opleidingen kad.
Goed om te weten is ook dat u de kosten van onze opleidingen, mits u die zelf betaalt, fiscaal kunt aftrekken. Op de site van de Belastingdienst kunt u hierover meer lezen. Meer informatie over onze opleidingen en de cursusdata vindt u via onderstaande links.:
ICM Coachingsopleiding in 5 Maanden ICM opleidingen trainingen. Je kunt meer dan je denkt. Beste opleider van Nederland ICM.
Home Opleidingen Trainingen Coachen als beroep ICM Coachingsopleiding. Brochure aanvragen Neem een optie. Programma Plaats data Investering Advies Ervaringen. Je hebt de wens jezelf op professionele wijze te ontwikkelen tot coach. Wil je weten hoe je met succes de effectiviteit van anderen vergroot? Wil je de verschillende coachingstechnieken en instrumenten effectief kunnen hanteren en weten hoe je anderen echt in beweging brengt? Dan is de ICM Coachingsopleiding zeker iets voor jou! In deze complete en intensieve opleiding ontwikkel je je in 5 maanden tot professioneel coach. Van contact maken met de ander tot omgaan met lastige situaties. Van inspireren tot anderen motiveren tot actie. Je krijgt inzicht in je eigen kracht als coach en leert deze op natuurlijke wijze in te zetten. Benieuwd naar het programma van deze opleiding? Bekijk deze video. Geaccrediteerd volgens de meest recente richtlijnen van NOBCO. Als grootste opleider van coachend Nederlan d is deze opleiding als één van de eerste op EQA Practitioner niveau geaccrediteerd volgens de meest recente NOBCO EMCC richtlijnen. Je ontwikkelt je als coach van de hoogste kwaliteit, mede doordat je meer praktijkervaring opdoet tijdens je leertraject. Binnen 5 maanden ben je professioneel en zelfstandig coach.
Training Opleiding Wigger Van Het Laar.
Professioneel cursusaanbod, kennisdeling door onze eigen experts een ideale cursuslocatie in Almelo. Onze cursussen worden verzorgd door professionele docenten die zich in het werkveld reeds bewezen hebben. Wij bieden cursussen in het kader van permanente educatie en ook voor het bijspijkeren van de kennis en het ontwikkelen van vaardigheden.
Professionele bachelor opleidingen Thomas More.
Ontdek onze professionele bachelors. Agro en Biotechnologie. Dierenzorg Landbouw Tuinbouw Voedingstechnologie. Biotechniek Landbouwmechanisatie Milieubeheer. Geel Mechelen Turnhout. Winkel en Retailmanagement in verkort traject Accountancy-Fiscaliteit Financie en Verzekeringswezen Internationaal Ondernemen Marketing Rechtspraktijk Supply Chain Management Sport en Cultuurmanagement Winkel en Retailmanagement Sport en Cultuurmanagement in afstandsonderwijs Accountancy-Fiscaliteit in verkort traject voor graduaat Accounting Administration Marketing in verkort traject voor graduaat Marketing en Communicatiesupport Supply Chain Management in verkort traject voor graduaat Transport en Logistiek Winkel en Retailmanagement in verkort traject voor graduaat Winkelmanagement.
Opleidingen.
6419 DJ Heerlen. Diversiteit in niveaus. Coaching en studieadvies. % ifclassName vakgebied'%' % else % %% %naam% % ifclassName vakgebied'%' vakgebied %%. Diversiteit in niveaus. Coaching en studieadvies. % ifclassName vakgebied'%' % else % %% %naam% % ifclassName vakgebied'%' vakgebied %%. Van korte trainingen, cursussen en masterclasses tot en met volledige Bacheloropleidingen, Masteropleidingen en Associate degrees. Zuyd Professional biedt een breed aanbod aan opleidingen en trainingen op diverse erkende niveaus. Voor iedere professional hebben wij voldoende keuze. Deel deze pagina op. 57 gevonden opleidingen. Toon filters Verberg filters. Het traject verloopt grotendeels digitaal. Maastricht Sittard Heerlen. Sittard en Maastricht. zelfstudie op zelf te bepalen locatie. Sorteren op: Startdatum aflopend. Heb je vragen en/of opmerkingen? Bel tijdens kantoor uren naar. 31 088 989 30 00. Nieuw Eyckholt 300. Nog niet helemaal overtuigd welke opleiding je wilt gaan volgen? Wij helpen je graag middels een vrijblijvend studieadvies. Meer dan 100 jaar expertise.
Trainers Academie: Erkende trainersopleiding post-HBO.
Daarmee voldoen de opleidingen aan de eisen van stichting SP-HBO. De opleiding Professional Trainer is erkend door NOBTRA; afgestudeerden kunnen versneld tot de NOBTRA worden toegelaten. De opleiding Professional Coach voldoet aan de NOBCO eisen. Voor meer info over erkenningen: kijk hier. Meld je aan voor de eerstvolgende. Oriënteer je met één van onze workshops! Wil je proeven hoe het is om bij Trainers Academie opgeleid te worden? Meld je dan aan voor een gratis oriëntatieworkshop voor de opleidingen tot trainer, trainer/coach, coach of hrd adviseur. Wij helpen je graag verder! Oriëntatieworkshop Trainen als vak. Gratis oriëntatieworkshop Trainen als vak: De eerstvolgende workshop vindt plaats op 26 november a.s. van 13.30 17.00 uur: schrijf je z.s.m. in want vol is vol! De workshop vindt live plaats in Huize de Bannink, Banninkslaan 4 te Deventer. Oriëntatieworkshop Professioneel Coachen. Gratis oriëntatieworkshop Professioneel Coachen Neem contact met ons op en laat je informeren over de actuele data voor deze workshop: bel ons op 088-0082288 of mail via info@trainersacademie.com Tijdens deze gratis oriëntatieworkshop krijg je concrete handvatten waarmee je je eigen professionele.
Opleidingen College of MultiMedia.
College of MultiMedia in Amsterdam verzorgt al sinds 1997 professionele opleidingen op het gebied van Web, Video en 3D. CMM biedt zowel fulltime als parttime opleidingen en verzorgt daarnaast een groot aantal cursussen en trainingen voor zowel beginners als gevorderden.
Academy Zegro.
Onze professionele opleidingen. Pierrôt van Straten staat bekend om zijn praktijkgerichte aanpak. Vanuit zijn passie voor het horecavak en het lesgeven startte hij in 2014 010HorecaOpleidingen. Zijn professionele opleidingen hebben een duur van maximaal 25 dagen en vinden plaats bij ons in het Smaakcollege.
Master Begeleidingskunde. Logo HAN. Logo HAN. Logo HAN.
Rotterdam of Nijmegen. Nijmegen of toch liever Rotterdam? Deze master heeft 2 locaties, zeg maar waar jij wilt leren! Master Begeleidingskunde van Hogeschool Rotterdam heeft een uitgesproken profiel en een eigen lectoraat. Jaar 1 is eigenstandig te volgen, los van Jaar 2 en de Afstudeerfase en leidt tot 80% van de registratie als supervisor bij de Landelijke Vereniging voor Supervisie en Coaching LVSC. Master of Arts. Behalve de titel Master of Arts MA, leidt Master Begeleidingskunde ook tot registraties als supervisor, coach en organisatiebegeleider bij de LVSC. Bij je diplomaontvang je een DS-label. Hiermee kun je de waarde van je diploma aantonen in het buitenland. Wat je leert bij Master Begeleidingskunde kun je direct toepassen binnen begeleiding en onderzoek in je eigen organisatie, theorie en praktijk lopen gelijk op.

Contacteer ons