Zoeken naar opleiding schoonheidsspecialiste arnhem

opleiding schoonheidsspecialiste arnhem
Kirsten Vos Salon Finishing Touch.
Ik ben zeer enthousiast, gemotiveerd, punctueel, leergierig en up to date over alle in en outs van het vak! Ik heb gestudeerd aan het ROC Rijnijssel Arnhem en sinds februari 2011 ben ik gediplomeerd schoonheidsspecialiste. Tijdens mijn opleiding heb ik drie jaar ervaring opgedaan bij verschillende grote schoonheidssalons.
TRAININGEN.
Data en tijd wordt altijd in overleg met de cursisten ingepland. Wanneer de agenda het toelaat, kan er tevens op korte termijn een training gevolgd worden. Ook is het mogelijk om, na overleg, 2 trainingen op dezelfde dag te volgen. Oosterbeek nabij Arnhem.
Inschrijven op MBO Het Westeraam VMBO.
Met dat diploma kan je naar het MBO. Op het MBO leer je verder om bijvoorbeeld bakker, schoonheidsspecialiste of onderwijsassistente te worden. Hoe moet ik kiezen? Er zijn verschillende mensen om je heen die je gaan helpen bij het kiezen.
Maudy Vossen van Maudy Vossen Huidinstituut: Mijn enthousiasme, drive en passie zijn mijn redding Arnhem Business Hét zakelijke netwerkplatform van de regio Magazine Netwerken.
Een powervrouw is een dame die zich onderscheidt op een bijzondere manier, bijvoorbeeld door ondernemerschap of inzet voor de maatschappij. De regio Arnhem en Nijmegen kent veel van zulke krachtige vrouwen. In deze rubriek krijgen ze een welverdiend podium. Deze editie: Maudy Vossen van Maudy Vossen Huidinstituut. Bedrijf: Maudy Vossen Huidinstituut. Functie: Eigenaar en schoonheidsspecialiste.
Wellness Beauty Opleidingen Wellness Academie.
15 februari 2021. Wellness Academie is al 13 jaar dé referentie voor wie een cursus of opleiding wil volgen op het vlak van massage, schoonheidszorg, haartooi, visagie of kunstnagels! Wij leiden 10.000 studenten per jaar op. Met 9 vestigingen in de regio's' Hasselt, Antwerpen, Gent, Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Eindhoven, Apeldoorn en Nijmegen en een team van 70 top-docenten, staan wij klaar om ook jou op te leiden tot een ware professional!
Make-up artist Hairstyling opleiding Arnhem Cosmetist Academy.
Visagie opleiding: Cosmetist Academy. Wil jij makeup artist worden? En ben je opzoek naar een opleiding in Arnhem? Cosmetist Academy biedt een praktijkgerichte opleiding aan waar je binnen 16 weken wordt opgeleid tot allround makeup artist! Nu inclusief Cosmo hairstyling hair training!
Simone van Lieshout De website van De Prakteik.
Regelmatig masseerde ik vrienden en bekenden die daar erg van opknapte. En toen wist ik het. Daar wilde ik mee verder; daar lag mijn hart. Ik volgde de opleiding tot schoonheidsspecialiste, om vervolgens de opleiding tot Dr. Hauschkatherapeut te kunnen doen bij Dr.
Cursus Threading Epileren met touw / pincet Beauty Opleidingen Uiterlijke Verzorging.
Branche opleiding Schoonheidsspecialiste 10 dagen. Branche opleiding Schoonheidsspecialiste Gelaatsverzorging. Opleiding Allround Skin Master. Opleiding Plasma Lifting. Opleiding Hyaluron Pen. Cursus Facelift Bindweefselmassage. Cursus Mesotherapie met een Dermapen Opleiding. Opleiding Allround Pedicure. Wimpers en Wenkbrauwen. One By One Wimperextensions. 2D/3D Volume Lashes. Allround Wimperextensions Specialist. Allround Wimper Specialist. Allround Wenkbrauw Specialist. Allround Wimper Wenkbrauw Specialist. Cursus Waxing specialist. Cursus Body Sugaring Specialist. Workshop Brazilian Wax Specialist. Opleiding Allround Waxing Specialist. Combi-Opleiding Gel Acryl. Opleiding Allround Nagelstyling. Microblading en Permanente Make-Up. Permanente Make-Up Wenkbrauwen. Permanente Make-Up en Microblading Wenkbrauwen. Permanente Make-Up Eyeliner. Masterclass Medische Pigmentatie. Masterclass Correctie en Herstel. Hairextensions Knippen en Snijden. Microrings nanorings en Double Hair. Wanneer kan ik starten Agenda. Beauty Shop 4Pro. Cursus Threading Epileren met touw / pincet.
Wie zijn wij De website van Salon Ardine.
Ze volgde de opleiding tot schoonheidsspecialiste, om vervolgens de opleiding tot Dr. Hauschkatherapeut te kunnen starten bij Dr. Ook volgde Simone diverse cursussen, zoals een cursus aromatherapie, een cursus babymassage en de opleiding tot Dr. Hauschkatherapeut bij Dr. Hauschka heeft ze met goed gevolg afgesloten. De opleiding van de lichaamsbehandeling van Dr. Hauschka heeft Simone in 2016 afgerond en ook het diploma van de opleiding acne therapie heeft ze behaald. In 2018 kwam daar het diploma Visagie bij. Regelmatig gaat Simone naar bijscholingen en cursussen, om nieuwe kennis op te doen en om de kwaliteit van de behandelingen en verworven kennis te waarborgen. Eind 2015 heeft Simone een tweede vestiging van Salon Ardine geopend in Arnhem.
Opleiding Allround Schoonheidsspecialist Opleiding.com.
Dan kan je de opleiding tot pedicure volgen, of doorstromen naar het HBO in de richting van diëtiek, fysiotherapie of huidtherapie. Werken na je opleiding. Je hebt je diploma als niveau 4 schoonheidsspecialist op zak, maar wat kan je hier mee doen?

Contacteer ons