Resultaten voor funda

funda
De Ondernemer Funda-topman weerstaat coronacrisis: 16 miljoen. Combined Shape. Combined Shape.
Foto: ANP/Hollandse Hoogte. Dit is een deel van het interview met Quintin Schevernels door Femmetje de Wind, eerder gepubliceerd in Het Parool. In 2020 verwachtte Funda rond de 36 miljoen omzet en 16 miljoen winst. Corona heeft duidelijk geen invloed op Funda.
Funda: meer Nederlanders zijn van plan hun huis te verkopen Binnenland AD.nl. Weer. Zoek. Sluit. Weer. Menu. Sluit. Volledig scherm. Facebook. Whats App. Mail. Mail. Sluit. Play. Play. Play. Play. Play. Play. Play. Play. Play. Facebook. Quote. Pijlen. And
De krapte op de huizenmarkt blijft daardoor nog wel aanhouden. Minder mensen gaven aan dat het momenteel een goed moment is om een huis te kopen. Funda waagt zich aan voorspellen woningmarkt: krapte neemt verder toe. Bieden vanaf-prijs voor huizen leidt niet tot hogere opbrengst. Topman Quintin Schevernels van Funda ziet die concurrentie ook in de cijfers. Met name onder starters en mensen die een woning zoeken in de prijsklasse tot 400.000 euro neemt de concurrentie toe. We, zien op ons platform steeds meer reacties per te koop staande woning.
funda WeLikeMilk.
Waar funda eerder vooral focust op de woningzoeker, ging funda ook relevante content bieden die van belang is bij de koop, verkoop én woonfase. Met het contentplatform Thuis had funda de ambitie om de consument antwoord te geven op vragen rondom de gehele wooncyclus.
Huis op funda te koop plaatsen: Wat zijn de mogelijkheden?
Alleen wanneer je jouw woning verkoopt met een NVM makelaar krijg je namelijk een prominente woningpresentatie op funda, inclusief volledige fotoreportage en kenmerken van je huis. Als particulier kun je niet zelf je huis aanmelden op funda. Om jouw woning extra onder de aandacht te brengen op funda, kun je allerlei extra diensten inzetten. Met Makelaarsland plaats je eenvoudig jouw woning op funda. Je huis te koop aanbieden op funda.
Funda, wat zijn de voordelen voor de verkoper? Makelaar Heerenveen.
Dit is vooral een pre bij leegstaande woningen. Kijk voor voorbeelden van het Funda Presentatie pakket op Funda. Zodra uw huis op Funda staat, kunt u in uw eigen mijn Funda inloggen en volgen hoe vaak uw woning wordt gevonden en wordt bekeken.
Twee vetste en duurste huizen van Groningen op Funda.
Vrouger pimpte je je huis. Dat is ook te zien in het tweede dikke pand van boven de miljoen dat te koop staat in Stad. Tweede dikke pand op Funda. Hoge der A 17 staat te koop voor 1.250.000 euro.
Beoordelingen Funda De Makelaers B.V.
Wie is de beste makelaar. Veelgestelde vragen FAQ. Amstelveen Amsterdam Assendelft Bovenkarspel Bussum Diemen Koog Aan De Zaan Krommenie Oostzaan Purmerend Uithoorn Wormerveer Zaandam. De Makelaers B.V. 1055 RZ Amsterdam. 020-215 6 215. BTW: NL8555 15739B01 KvK: 640 86 186.
De 5 duurste huizen te koop op Funda Florius Hypotheken.
Niet alleen staan er minder huizen te koop, ook de prijzen blijven stijgen. Maar ook miljonairs hebben dromen en verhuizen. Er staan ruim 3.900 huizen boven het miljoen op Funda. Droomt u mee? Bentveldsweg 142 in Aerdenhout 15.750.000. Buitenplaats Klein Bentveld is het duurste huis dat op dit moment op Funda staat, met een vraagprijs van maar liefst 15.750.000.
twitter lacht om huis op funda XLCASA makelaars.
Twitter lacht om huis op Funda. Twitter lacht om huis op Funda. 12 juni, 2019. Op Twitter vallen mensen over een huis dat te koop staat op de huizensite Funda. In Amsterdam-Noord staat een pand van een voormalig klooster te koop voor een slordige negen ton.
funda in business / Vastgoedmarkt Young Talent Award funda in business.
Over funda in business. Funda in business is één van de platforms van funda en specifiek voor de commerciële vastgoedmarkt. Met meer dan 800.000 bezoeken per maand, zijn we online marktleider in het aanbieden, zoeken en vinden van commercieel vastgoed.

Contacteer ons