Resultaten voor nagelstyliste opleiding rotterdam

nagelstyliste opleiding rotterdam
NagelStudio SGNailStyling Allround gediplomeerd Nagelstyliste Wereldkampioen Nailstyling.
Mijn nagelcarrière is in 2006 begonnen bij Le Beauty Boutique in Bergen op Zoom waar ik opgeleid ben tot allround nagelstyliste. Na mijn opleiding heb ik diverse workshops gevolgd bij Pika-Nails te Moergestel zoals o.a. frees workshops, diverse nail-art en design workshops en diverse wedstrijdtrainingen. Naast mijn basis opleiding en workshops heb ik verschillende docententrainingen en wedstrijdtrainingen gevolgd van wereldbekende en/of wereldkampioen stylisten waaronder: Greg Salo, David Fowler, Gabriella Kovacs en Lysa Comfort. Regelmatig heb ik deelgenomen aan nationale en internationale wedstrijden. Hieronder kunt u zien wat hiervan de resultaten zijn. WERELDKAMPIOEN 1e plaats Gel Sculpt Internationale meistershaft te Dusseldorf. 1e plaats Gel Sculpt gevorderden Nederlandse Kampioenschappen Nail Design te Utrecht.
Opleiding-Nagelstyliste-Tilburg Opleiding-nagelstyliste.jouwweb.nl.
De volgende onderdelen komen tijdens de cursus Nagelstudio starten aan bod.: Hygiëne en veiligheid. PREP voorbereiding en applicatie. Vijlen, nabehandeling en French manicure. Ondernemingsplan, offertes en contracten. Financiële administratie en debiteurenbeheer. Marketing, kwaliteit en service. Belastingdienst en wet en regelgeving. Stuur mij een kopie. Laat dit veld leeg. Rating: 0 sterren. 1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren. Stemmen 0 stemmen Je hebt al gestemd. Maak een Gratis Website met JouwWeb. Laat dit veld leeg. Er zijn geen reacties geplaatst. Delen Tweet Share Delen. Opleiding Nagelstyliste Amsterdam. Opleiding Nagelstyliste Rotterdam. Opleiding Nagelstyliste Utrecht. Opleiding Nagelstyliste Arnhem. Opleiding Nagelstyliste Leiden. Opleiding Nagelstyliste Delft.
nagelstyliste opleiding rotterdam
Nagelstyliste is een beroep met toekomst! Kies daarom voor een van de nagelopleidingen van De Nederlandse Beautyschool. Wordt een expert in het creëeren van mooie nagels. Meer informatie Inschrijven voor opleiding. Volg de opleiding Special nailartist. bij De Nederlandse Beautyschool.
Nail Plaza Nagelstudio, Opleidingen nagelstyling, Groothandel.
Deze producten worden gebruikt bij opleidingen en cursussen en zijn ook via de webshop verkrijgbaar. Ben jij op zoek naar een gedegen opleiding tot nagelstyliste? De voordelen voor jou als NAIL PLAZA cursist.: Wij bieden diverse opleidingen nagelstyling en workshops aan. Wij leiden je op tot gediplomeerd nagelstyliste.
HOME De mooiste school van Nederland.
Versnelde Pedicure en Schoonheidsspecialiste opleiding: beginnen wanneer je wil! Versnelde Pedicure Praktijk: keuze uit vrijdag nog 3 plaatsen en zaterdag zaterdag VOL. Praktijk start op verschillende data voor alle erkende opleidingen. Pedicure opleiding avond ook mogelijk. Pedicure opleiding inclusief theorielessen: donderdag.
Dubieuze nagelstyliste-cursussen Radar.
Onlangs heb ik besloten om mezelf om te scholen naar een beroep die ik voor mezelf kan uitoefenen en koos voor Nagelstyliste allround. Ik had geen idee wat te verwachten, maar wist zeker dat ik op zoek ben naar een een waar ik 1 op 1 les wil hebben. Ik heb de internet afgespeurd naar een klassikale opleiding en prijzen, tja ook geen idee van. Ik ging uit van de aangeboden pakketten en een avondopleiding, daar het feit dat ik overdag werk. Ik koos voor Jolange Opleidingen in Rotterdam, mijn woonplaats die hun diensten aanbood voor 1000, die ik verspreid kan aflossen.
Opleiding Nagelstyliste Cursus Nagelstyliste als thuisstudie NHA.
Gecorrigeerd en voorzien van advies, uitleg, cijfer en antwoord op je eventuele vragen. Je mag bij alle NHA-opleidingen 3 jaar lang gebruik maken van deze persoonlijke studiebegeleiding. Deze service is uniek in Nederland! Wanneer je start met de opleiding Nagelstyliste, stelt je persoonlijke docent zich aan je voor. Direct contact met studiegenoten. Alle NHA-studenten kunnen inloggen op onze digitale leeromgeving. Hier kom je in contact met studiegenoten die dezelfde opleiding volgen. Je kunt dan samen studeren, ervaringen uitwisselen en misschien een keer samen afspreken. Dat maakt het leren extra leuk. Voordelen van onze digitale leeromgeving Plaza. de studiehandleiding doornemen.; videos bekijken en oefeningen beluisteren.; huiswerk en eventuele vragen naar je docent sturen.; je digitale coach activeren om je extra te stimuleren.; alle huiswerkcijfers en eventuele examencijfers op een rij.; de mediatheek bezoeken voor belangrijke downloads.; contact leggen met studiegenoten die dezelfde opleiding volgen. Cursus Nagelstyliste met Acryl.:
Nagelstudio KiKi Nails Nagels in Rotterdam nl-zh.
Pincode / Barcode. Pincode / Kaartnummer. voer je Pincode in of het nummer van je Klantenkaart, om verder te gaan met boeken. Pincode / Barcode. Nagelstudio KiKi Nails. 4.3 1099 Beoordelingen. Noordsingel 199B, Rotterdam nl-zh. Gaat open over 3 uur 29 min.
nagelstyliste opleiding rotterdam
Nagelstyliste is een beroep met toekomst! Kies daarom voor een van de nagelopleidingen van De Nederlandse Beautyschool. Wordt een expert in het creëeren van mooie nagels. Meer informatie Inschrijven voor opleiding. Volg de opleiding Special nailartist. bij De Nederlandse Beautyschool.
Cursus Professionele nagelstyling, inclusief materialenpakket LOI.
De cursus Professionele nagelstyling behandelt alle theorie die een nagelstyliste nodig heeft om op een vakkundige en hygiënische manier gel en/of acryl kunstnagels aan te brengen. Denk aan technieken van de gel en acrylapplicaties, maar ook de verschillende producten en materialen om nailart-ontwerpen te kunnen maken.

Contacteer ons